Olet tässä: Etusivu


Kesän 2024 ryhmäristeilyt ovat varattavissa.

Lapuanjokiristeily

Noin tunnin mittaisen risteilyn aikana Lapuan- ja Nurmonjoilla voit ihailla kauniita jokimaisemia, hyvinhoidettuja puutarhoja ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia. Samalla kuulet oppaan kertomana paikkakunnan vahvasta ja mielenkiintoisesta historiasta, sekä entisaikojen elämänmenosta. Nykyaikaa ja kehittyvää Lapuaa unohtamatta.

Risteilyyn voit yhdistää vierailun upeaan Jokilaakson Matkailupuutarhaan, Lapuan Tuomiokirkkoon ja kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun jossa sijaitsee myös kotisatamamme. Vanhassa Paukussa voit vierailla lukuisissa museoissa ja näyttelyissä tai tehdä ostoksia mm Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälässä sekä nauttia mainion buffetlounaan Ison Prässin ravintolassa. Myös Cafe Patruuna palvelee alueella.

Tervetuloa Lapualle!


KOSOLANTALON RISTEILY!

Kesän 2023 uutuusristeilynä ajetaan keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15.15 Kosolantalon risteilyt. Lähdöt Vanhasta Paukusta, liput 17€/10€.

Opastettu risteily 45 min ja 30 min vierailu sekä esittely Kosolantaloon. Ei ennakkovarauksia. Kosolantalon risteilyt myös ryhmille hintaan 470€.


Uutiset

 
 
powered by WolfUpper CMS v2.0 | Login